دپارتمان امور  گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد
دپارتمان امور  گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد

دپارتمان امور گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد

مرکز تخصصی امور حقوقی گمرکی

قسمت یازدهم: روش های شناسایی الیاف

برای تشخیص الیاف و شناسایی آنها از روش های فیزیکی و شیمیایی مختلفی استفاده می شود که ذیلاً روش های مذکور به طور اختصار بیان می گردد:
1- شناسایی الیاف به روش سوزاندن: در این روش از روی بوی خاص حاصله و خاکستر باقیمانده ناشی از سوختن الیاف، می توان به شناختن الیاف پی برد.
2- شناسایی الیاف با استفاده از میکروسکوپ و مشاهده شکل و ساختمان الیاف
3- شناسایی الیاف به وسیله حلال و لکه گذاری با رنگهای گوناگون

در روش سوزاندن قابل ذکر است که الیاف مختلف به یک شکل نمی سوزند و از این حیث می توان الیاف را به گروه های زیر طبقه بندی نمود:
الف- الیاف با قابلیت اشتعال زیاد :
این نوع الیاف با سرعت زیاد و شعله خوب می سوزند و هنگام سوختن بوی کاغذ سوخته متصاعد می گردد و خاکستر به جا مانده به مقدار کم می باشد که از این نمونه می توان الیاف سلولزی از قبیل پنبه و کتان را نام برد.
ب- الیاف با قابلیت اشتعال متوسط:
این نوع الیاف هر چند آسان می سوزند ولی به هنگام دور شدن از شعله خودبخود خاموش شده و باقیمانده آنها به شکل ذغال اسفنجی می باشد. بوی حاصل از آنها مانند بوی پر، مو یا استخوان سوخته است. این نوع الیاف حیوانی هستند مانند پشم، ابریشم طبیعی ومو.  

(..... ادمه دارد)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.