X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

دپارتمان امور گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد
مرکز تخصصی امور حقوقی گمرکی

همانگونه که در مطلب قبل ذکر شد، هیپوکلریت ها برای سفید کردن پشم مناسب نیستند و اثر نامطلوبی بر روی پشم دارند. برای سفید کردن پشم از مواد احیا کننده مانند اسید سولفورو و بیسولفیت و هیدروسولفیت استفاده می شود، همچنین از اکسیدان ها، آب اکسیژنه، پربرات و پرمنگنات پتاسیم استفاده می شود. 

پشم را می توان با توجه به ظرافت، طول و قابلیت ریسندگی طبقه بندی نمود که به این نوع طبقه بندی (Grading) اطلاق می شود. با این حال پشم در انواع ذیل طبقه بندی می گردد.
1- پشم درجه یک (پشم مرینوس): مولد این پشم گوسفند مرینوس است که نژاد آن از اسپانیا سرچشمه گرفته و به خاطر کیفیت و خصوصیات برجسته مورد توجه می باشد. در دوران قرون وسطی، صدور نژاد مرینوس از اسپانیا به دیگر کشورها صورت گرفت. الیاف مرینوس کوتاه و حدود 1 تا 5 اینچ  (mm125-25) و قطر آن حدود 16 تا 24 میکرون است. این الیاف دارای استحکام، ظرافت و الاستیسیته و ویژگی های کاربردی خوبی دارند. الیاف مرینوس بیشترین جعد را بین تمام الیاف پشم داشته و نیز بالاترین تعداد فلس را در واحد طول دارند (118 فلس در هر میلیمتر). حرارت بخشی و کیفیت ریسندگی مرینوس باعث شده تا در بهترین نوع پوشاک رسمی پشمی مورد استفاده قرار گیرد و خاصیت جعد (مجعد بودن طبیعی) مرینوس سبب می شود تا خاصیت شکسته شدن لیف پشم کم شده و خاصیت حجیم بودن و جهندگی خوبی پیدا کند. به هر اندازه لیف پشم ظریف تر باشد به همان میزان جعد آن بیشتر است.

نویسنده: آقای فلاح تفتی عضو دپارتمان امور گمرکی
2- پشم درجه 2: پشم درجه 2، از طبقات گوسفندان در انگلستان، استکاتلند، ایرلند و ولز تهیه می شود این نژاد از گوسفندان در بسیاری از نقاط جهان نگهداری شده و مانند مرینوس در محل پرورش و رشد محدودیت ندارند. طول الیاف آنها 2 تا 8 اینچ (200- 50 میلیمتر) و قطر آنها حدود 29 تا 42 میکرون می باشد، تعداد فلس های آن در هر اینچ بسیار زیاد بوده و دارای تجعد، استحکام، طرافت، الاستیسیته و کارایی خوبی می باشد.
 

[ شنبه 21 تیر‌ماه سال 1393 ] [ 11:04 ] [ فضل اله امیر حاجلو ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

لینک های مفید
آمار سایت
تعداد بازدید ها: 38316