دپارتمان امور  گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد
دپارتمان امور  گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد

دپارتمان امور گمرکی موسسه حقوقی ایرانیان صاعد

مرکز تخصصی امور حقوقی گمرکی

ادامه مبحث ابریشم


مطلب 22:

ادامه مبحث ابریشم:

ابریشم طبیعی از دو رشته که توسط ماده چسبنده ای به هم متصل شده تشکیل، که وجود این ماده چسیبنده مانع بروز جلای الیاف ابریشم طبیعی می باشد و این ماده را با جوشاندن ابریشم طبیعی در محلول آب صابون از روی آن بر می دارند و دو رشته ابریشم را از هم جدا کرده و در این موقع ابریشم جلای اصلی خود را ظاهر می سازد. این عمل را پختن ابریشم می نامند.

ابریشم طبیعی در رنگ های مختلف از قبیل سفید، زرد طلایی، قهوه ای، پرتقالی، سفید متمایل به زرد، سفید متمایل به خاکستری و سفید متمایل به آبی دیده می شود و بهترین نوع آن ابریشم سفید است. ابریشم خام خیلی محکم و براق و قابل کشش و قابل انعطاف می باشد که از یک طبقه خشن پوشیده است و می توان آن را با صابون جدا کرد. قطر الیاف ابریشم بین 14 تا 18 میکرون است و قابلیت کشش آن 18 تا 20 درصد است. وزن مخصوص ابریشم طبیعی 37/11 است و درجه ظرافت یا تیتر ابریشم 2/1 تا 4/1 می باشد.

الیاف ابریشم از 75% فیبروئین به فرمول خام C6H23N5O6 و 5/22% سیرلیسین یا باست به فرمول C16H23N5O8 تشکیل شده و به علاوه حاوی 5% صمغ و 1/1% مواد معدنی و 9/12/% آب است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.