ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
در ادامه روش سوزاندن:
ج- الیافی که قبل از شعله ور شدن ذوب و جمع می شوند:
این نوع الیاف توسط حرارت نرم و در نهایت ذوب می شوند و
برای تشخیص الیاف و شناسایی آنها از روش های فیزیکی و شیمیایی مختلفی استفاده می شود که ذیلاً روش های مذکور به طور اختصار بیان می گردد:
1- شناسایی الیاف به روش سوزاندن: در این روش از روی بوی خاص حاصله و خاکستر باقیمانده ناشی از سوختن الیاف، می توان به شناختن الیاف پی برد.
2- شناسایی الیاف با استفاده از میکروسکوپ و مشاهده شکل و ساختمان الیاف
3- شناسایی الیاف به وسیله حلال و لکه گذاری با رنگهای گوناگون